اولین جلسه مجمع خیرین سلامت شهرستان میاندوآب در بهمن ماه سال 95 در محل دفتر مدیریت شبکه بهداشت و درمان تشکیل یافت.

مجمع خیرین سلامت میاندوآب با حضور امام جمعه، فرماندار، مدیر شبکه بهداشت و درمان و دیگر اعضای آن تشکیل و دکتر حیدری در ابتدا گزارشی از عملکرد خیرین در سنوات گذشته را ارائه کرد.

وی در این گزارش گفت: این اولین جلسه مجمع خیرین است که تحت عنوان شورای خیرین سلامت شهرستان تشکیل می گردد.

وی افزود: مردم میاندوآب سابقه طولانی و درخشانی در امر خیرات دارند. در تمام عرصه ها که ما نیاز داشتیم و داریم خیرین سلامت پیشگام مساعدت می باشند؛ بیمارستان عباسی، دانشکده پرستاری، بسیاری از مراکز بهداشتی و خانه های بهداشت جزء اهدایی خیرین سلامت است.

وی ادامه داد: وظیفه ما این است که اعتماد مردم را جلب کنیم آنها به تمام حوزه های جامعه بخصوص به حوزه سلامت اعتماد داشته باشند تا در سرمایه گذاری و مشارکت خیرین در این عرصه بیش از پیش یاور ما باشد.

دکتر حیدری با اشاره به اهم مشارکتهای خیرین سلامت بیان کرد:  با الهام گرفتن از آموزه های دینی و فرمایشات مقام معظم رهبری که می فرمایند ((مجمع خیرین سلامت جایگاهی برای استفاده دولت از توانهای مردمی است))شورای خیرین سلامت در میاندوآب از سال 92 فعالیت خود را آغاز کرده است تا در بهبود خدمات خود از توانمندی حوزه خیرین سلامت استفاده بهینه نماید.

وی به کارهای ماندگاری که تاکنون در شهرستان میاندوآب انجام گرفته بشرح ذیل اشاره کرد.

1-     یکی از کارهای مانگاری که در حوزه سلامت انجام گرفته احداث ساختمان مراقبتهای ویژه( ICU ) بیمارستان عباسی است که نزدیک به 450 میلیون تومان هزینه برداشته و از صفر تا صد آن از منابع خیرین سلامت است و از برکت این اقدام با لطف خدا 10 تخت مجهز آی سی یو با ارزش تقریبی یک میلیارد و سیصد میلیون تومان از دانشگاه علوم پزشکی استان برای تجهیز این بخش تحویل گرفتیم

2-     کار مهم دیگر احداث ساختمان مشاوره رفتاری و قبل از ازدواج است که توسط یکی از همکاران بازنشسته خودمان با هزینه حدود 80 میلیون تومان ساخته و در اختیار شبکه قرار گرفته است و من معتقدم این مرکز می تواند حتی جلو خیلی از مشکلات خانوادگی و حتی طلاقها را بگیرد.

3-      بیمارستان عباسی حدود 60 سال عمر دارد ولی از ورودی و سردرمناسبی برخوردار نبود لذا با هماهنگی با خیرین سلامت،  سردر ورودی بیمارستان عباسی احداث شد و با عقب کشی که انجام گرفت در روان سازی ترافیکی خیابان جلو بیمارستان هم خیلی تاثیر مثبت دارد.

4-     زیر سازی و آسفالت محوطه مرکز خدمات جامع سلامت شماره 2 قره ورن است که نزدیک به 20 میلیون تومان باز از منابع خیرین هزینه شده است.

5-     سردخانه جسد بیمارستان عباسی قبلا در ورودی بیمارستان قرار داشت اگر مورد فوتی داشتیم تمام مراجعه کنندگان آن را می دیدند و تاثیر بد در روحیه مردم داشت لذا با هماهنگی انجام گرفته از کمکهای شهرداری میاندوآب در محوطه پشتی بیمارستان ساختمان جدیدی به این منظور احداث شد. دیگر آن منظره ناخوشایندی  وجود ندارد.

6-     احداث و آماده سازی پارکینگ های شماره یک و شماره دو بیمارستان عباسی یکی دیگر از کارهای نیک خیرین سلامت است که با احداث این پارکینگها خیلی از مشکلات ترافیکی مراجعین و همکاران درمحوطه بیمارستان حل شده است. برای احداث آنها بیش از 1200تن آسفالت مصرف شده و بالای 60-70 میلیون تومان به هزینه شده است.

7-      در خصوص اهداء زمین برای احداث مراکز بهداشت موارد متعددی انجام گرفته از جمله چندی پیش شورای اسلامی و دهیارروستای چالخاماز مراجعه کرده و زمینی به اندازه 1500 متر مربع برای احداث مرکز بهداشت و نیز خانمی در کوی وکیل کندی 1000 متر زمین به منظور استفاده در حوزه سلامت اهداء کرده است

8-     موارد متعددی وسایل و تجهیزات بیمارستانی از طرف خیرین سلامت اهدا شده از جمله اخیراً  تخت مجهز آی سی یو به ارزش ریالی 7 میلیون تومان و دستگاه دی سی شوک به ارزش 10 میلیون تومان به بیمارستان عباسی و مرکز سلامت باروق اهدا شده است.

در پایان مدیر شبکه بهداشت و درمان خاطر نشان کرد: اگر ما بتوانیم با مردم همگام باشیم و دوشا دوش آنها حرکت کنیم مردم کارهای بزرگی در عرصه سلامت می توانند انجام دهند و باید این فرصت را مغتنم بدانیم.خ

گفتنی است اعضای مجمع از طرف امام جمعه  و فرماندار  و از طرف مدیر شبکه بهداشت و درمان به مجمع خیرین استان معرفی شده و ابلاغ هر یک از آنها تقدیم گردید.


تاریخ: ۱۳۹۵/۱۲/۱۶ ۱۰:۱۲ | دفعات بازدید: ۲۱۲۸ بازدید

برچسب ها: میاندوآب